google-site-verification: google574bce22b4c5ea17.html
t-wiegske-logo-bijgesneden

Webshop » Sint Jozef SO Borsbeek

Sint Jozef SO Borsbeek

Je komt in gepaste schoolkleding naar school. De schoolkleuren zijn marineblauw en wit. Het zijn de enige toegelaten kleuren en daarbinnen kan je variƫren. Andere kleuraccenten op je kleding zijn niet toegelaten.
De hoofdkleur van broeken, rokken en kleedjes is marineblauw met eventuele witte accenten. Je broek is niet korter dan 5 cm boven de knie. De lengte van de rokken en kleedjes schommelt tussen 5 cm boven en onder de knie. Er zijn geen scheuren in je kleding. Je draagt geen sportkleding.
T-shirts, bloezen, hemden en truien zijn marineblauw of wit of een combinatie van beide kleuren. Mouwloze bovenkleding, blote schouders en buiken en een te diepe halsuitsnijding horen niet thuis op school.
Jassen, sjaals, mutsen en handschoenen zijn marineblauw of wit of een combinatie van beide kleuren.
Schoenen zijn sober van kleur. Je draagt ze vast aan je hiel, dus slippers en aanstekers kunnen niet. Hakken zijn maximum 5 cm hoog. Je kousen of sokken zijn marineblauw en/of wit.
Juwelen zijn klein en sober. Piercings, stretchers en neusbellen zijn niet toegelaten. Je mag ze ook niet afplakken. Je kan 2 paar oorbellen dragen.
Je kapsel is sober, je haarkleur is natuurlijk. Haaraccessoires zijn discreet.
Nagellak, gelnagels en opvallende make-up kunnen niet.
Bandana's, helmen en petten doe je uit aan de schoolpoort. Hoofddoeken zijn niet toegelaten. In de 3de graad mogen leerlingen een hoofddoek dragen tijdens avondactiviteiten en meerdaagse uitstappen, dus niet tijdens studie-uitstappen die overdag plaatsvinden.

Webshop gemaakt met EasyWebshop